Tacki aluminiowe do pakowania w MAP oraz SKIN

 
 

Opis produktu:
Tacki aluminiowe posiadają gładki rant, który umożliwia hermetyczne zamknięcie poprzez zgrzew folii z wysoko barierową tacką, co daje możliwość pakowania w MAP oraz z zastosowaniem technologii SKIN. Mocna konstrukcja tacki pozwala na zastosowanie również rękawów foliowych oraz opakowań (tzw. wsuwek) wykonanych z kartonu o niższej wadze. Przez takie rozwiązania redukujemy całkowity koszt wizualizacji zapakowania.

Typowe zastosowanie:

  • gotowanie lub podgrzanie mięsa, drobiu oraz ryb
  • dania gotowe i produkty panierowane
  • produkty grillowe
  • cały kurczak lub jego części
  • golonka do przygotowania w domu
  • schłodzone warzywa oraz produkty ziemniaczane
  • możliwość podgrzewania do +350 stopni C
  • możliwość mrożenia do temperatury -40 stopni C
  • możliwość podgrzewania w kuchenkach mikrofalowych
  • pieczarki w rożnych zalewach przeznaczone do pasteryzacji