Tacki aluminiowe do pakowania w MAP oraz SKIN
Opis produktu:
Tacki aluminiowe posiadają gładki rant, który umożliwia hermetyczne zamknięcie poprzez zgrzew folii z wysoko barierową tacką, co daje możliwość pakowania w MAP oraz z zastosowaniem technologii SKIN. Mocna konstrukcja tacki pozwala na zastosowanie również rękawów foliowych oraz opakowań (tzw. wsuwek) wykonanych z kartonu o niższej wadze. Przez takie rozwiązania redukujemy całkowity koszt wizualizacji zapakowania.
Typowe zastosowanie:
- gotowanie lub podgrzanie mięsa, drobiu oraz ryb
- dania gotowe i produkty panierowane
- produkty grillowe
- cały kurczak lub jego części
- golonka do przygotowania w domu
- schłodzone warzywa oraz produkty ziemniaczane
- możliwość podgrzewania do +350 stopni C
- możliwość mrożenia do temperatury -40 stopni C
- możliwość podgrzewania w kuchenkach mikrofalowych
- pieczarki w rożnych zalewach przeznaczone do pasteryzacji